Front Page

Kerékpárúrák

Tavasztól őszig két keréken fedezzünk fel hazánkat és a környező országokat

Sítáborok

Rendszeresen szervezünk sítáborokat gyermekeknek a szomszédos országokba

Sport Gödöllőn

Részt veszünk a város egyetemi foci- és jégkorong sporéletében

Gyere velünk,
csináld velünk!

Szívesen látunk csapatunkban, ha szeretsz kerékpározni. Mi az élmények gyűjtésére törekszünk, nem rekordok döntögetése a cél. Míg korábban megszokhattátok, hogy éves programmal rukkolunk elő minden tavasszal, amit aztán az élet felülírt. Napjainkban ez fokozottan igaz. Arra kérünk benneteket, hogy ha van olyan túrahelyszín amerre szívesen elmennétek, jelezzétek, és ha van rá mód megszervezzük. Ez lehet korábbi program felfrissítése, de teljesen új ötlet is.

2022 nyarán megújult honlapunkon ízelítőként megtaláljátok számos régebbi programunkat, és természetesen a képgaléria is megtalálható. Mostantól mobiltelefonon és tabletten is megfelelően jelenik meg az oldal.

Reméljük, hogy a változások elnyerik tetszéseteket, és sok-sok élményekben gazdag kilométerek várnak ránk a jövőben is

SANTIMONA latin eredetű szó, melynek jelentése: emberszeretetet, emberközelséget jelent, mely elengedhetetlen a sikeres túrák lebonyolításához. Programunkat úgy állítottuk össze, hogy velünk családok és egyedülállók is nyugodtan túrázhassanak

A mi kis galériánk

Szeretnél egy kicsit visszatekinteni az elmúlt évek túráira.
Képtárunk sok fotót megtalálsz, atúrák szerint csoportosítva. Jó szórakozást!

[materialis_latest_news]
Our story

How To Meet That Special Someone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Read more about us
Személyre szabva

Csoportoknak ajánljuk

Minden megvan egy jó kis csapatépítő túrához, csak nem tudjátok mivel utazzatok? Egyéni kívánságotoknak megfelelően tudunk adni buszt, de meg is szervezhetjük a programokat

Bővebben

Rólunk mondtátok

„Mindig nagyon jól éreztem magam a túrákon, kellemes, kedves társaság, kitűnő szervezés. Már nagyon várom a következő találkozást.”

Kircsi Kata

„Remek dolog, hogy nem kell a tervezgetéssel foglalkoznom, hogy hova-merre tekerjek. Nagy könnyebbség, a csomagot sem kell cipelni.”

dr. Szabó Judit

Ritkán bringázok, és ezért van úgy, hogy idő előtt elfáradok. Nagy könnyebbség, hogy ilyenkor be tudok ülni a buszba.

Árvai István