Kiadott hírlevelek

Beküldés dátuma: február 22.
Beküldés dátuma: november 20.
Beküldés dátuma: szeptember 23.

  Bringázz nyáron, sielj télen a Santimonával!

  Kerékpáros egyesületünk célja a kerékpározás és a turizmus összekapcsolása. Hazánk szép tájaira szeretnénk elkalauzolni a velünk bringázókat és az itt található természeti, kulturális értékeket és érdekességeket bemutatni. Nevezhetjük „nézelődős” kerékpározásnak. Emellett kikacsintgatunk Ausztria és Németország ismeretlenebb részeire is.

  SANTIMONA latin eredetű szó, melynek jelentése: emberszeretetet, emberközelséget jelent, mely elengedhetetlen a sikeres túrák lebonyolításához. Programunkat úgy állítottuk össze, hogy velünk családok és egyedülállók is nyugodtan túrázhassanak.

   

  Előre meghirdetett túráinkhoz szabadon lehet csatlakozni. Erről a kerékpáros és téli túrák menüpontban kaphatsz bővebb információt. Vannak olyan ajánlataink is, amely csoportoknak adnak lehetőséget szervezett keretek közötti túrázásra. Ezekről a lehetőségekről a csoportoknak szervezett túrák között olvashatsz.

   

  Technikai felszereltségünk:

  •     2 db 9 személyes Ford transit busz,
  •     2 db kerékpár szállítására alkalmas utánfutó,
  •     4 db túrakerékpár.

  Amennyiben szeretnél mindig időben értesítést kapni az aktuális programokról, akkor érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, amelyben tájékoztatunk az aktuális programjainkról.

  Erre a linkre kattintva letöltheted alapszabályzatunkat.

   

  Szalay Zoltán